Énekesi Önismereti Teszt

A következő teszt kitöltése annak eldöntésében segít, hogy milyen HangDala szolgáltatás felel meg a legjobban a zenei utazásodon.

A Teszt 4 kategóriából áll. Kitöltése után lehetőség van arra, hogy egy ingyenes hívásban megbeszéljük az eredményeket, és kidolgozzuk a számodra legjobb stratégiát.

Egyben ajándékként megkapod a nagyértékű HangDala Miniénektanfolyamot INGYEN!

Ha már van Ingyenes Miniénektanfolyam hozzáférésed, akkor nincs mit aggódni, a tanfolyam változatlanul elérhető marad számodra.

"Elfogadom a HangDala által előírt általános feltételeket. A telefonszámom és az e-mail címem megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy e-maileket és szöveges üzeneteket kapjak a HangDalától

  1. kategória:

    A HANGKÉPZÉSED

(5 = nagyon jó, 1 = nagyon nem jó)

Az első kategória kérdései a hangképzésedre kérdeznek rá. Ezek megválaszolásával megtaláljuk azokat a területeket, ahol már kis segítséggel is nagy változást lehet előidézni az énektudásodban.

  1. kategória:

    AZ ELŐADÁSOD

(5=nagyon jó, 1=nagyon nem jó)

Ez a kategória előadóművészeti megvalósításodra kérdez rá. A feleleteid segítenek abba, hogy milyen képességet érdemes megemelni ahhoz, hogy művészibb legyen az éneked.

  1. kategória:

    STRESSZ- ÉS BOLDOGSÁG SZINTED, ÖNBIZALMAD

A HangDalában nem csak a hangod csiszolódik, de közben valóságos transzformáción mész keresztül. Mely területeken van a legégetőbb szükséged változásra? Ebből a szakaszból megtudjuk!

  1. Rólad

Mik a terveid, vágyaid az énektanulással kapcsolatban? Mit kell még Rólad tudni, mielőtt találkozunk?